Pravila uredništva za lokalne volitve in pred trojnim referendumom

Avtor: Metod Berlec, gl. in odg. urednik Demokracije

Revija Demokracija, spletni portal Demokracija in spletni portali, ki so v lastni podjetja Nova obzorja, d. o. o., skladno z zakonom o volilni in referendumski kampanji urejajo obseg, pogoje in način dela revije ter spletnih portalov v času uradne kampanje za lokalne volitve v Republiki Sloveniji. Lokalne volitve bodo 20. novembra 2022, morebitni drugi krog lokalnih volitev (kjer bo za izvolitev županov ali županj potreben drugi krog) pa 4. decembra 2022.

V uredništvu bomo v skladu z zakonodajo in našo uredniško politiko poročali, spremljali in analizirali predvolilno dogajanje. V tem času bomo objavljali predvolilne oglase v skladu z našim cenikom in s poslovno politiko.

 

Revija Demokracija, spletni portal Demokracija in spletni portali, ki so v lastni podjetja Nova obzorja, d. o. o., skladno z zakonom o volilni in referendumski kampanji urejajo obseg, pogoje in način dela revije ter spletnih portalov v času uradne kampanje, namenjene trem referendumom. V nedeljo, 27. novembra 2022, bo namreč potekalo glasovanje o treh zakonodajnih referendumih, in sicer o noveli zakona o vladi (ZVRS-J)noveli zakona o dolgotrajni oskrbi (ZDOsk-A) in noveli zakona o Radioteleviziji Slovenija (ZRTVS-1B).

V uredništvu bomo v skladu z zakonodajo in s svojo uredniško politiko poročali, spremljali in analizirali predreferendumsko dogajanje. V tem času bomo objavljali predvolilne oglase v skladu z našim cenikom in s poslovno politiko.

Več

Zadnji članki